Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Superhyvä! Hanke päättyy lyhyen jatkoajan jälkeen 31.1.2021. Superhyvä-hanke on järjestänyt lukuisia tilaisuuksia sekä auttanut elintarvikealan yrityksiä ja toimijoita kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvää osaamista liittyen mm. tuotekehitykseen, trendeihin, kuluttajakäyttäytymiseen, pakkaamiseen, brändäämiseen ja logistiikkaan sekä lainsäädäntöön.
Hankkeen päätteeksi järjestetään kaikille avoin, maksuton päätöswebinaari, johon on koottu parhaita paloja toteutetuista tilaisuuksista. Lisäksi esillä on hyvinvointituotteet ja ravitsemus. Miten koostaa täysipainoinen ruokavalio, johon kuuluu esimerkiksi perinteisten liha- ja maitotuotteiden tilalla erilaisia kasvispohjaisia vaihtoehtoja? Lisäksi luodaan katsaus ruokakulttuurin kehityskulkuihin, muoti-ilmiöihin ja tulevaisuuteen. Keynote -puhujana professori Piia Jallinoja Tampereen yliopistosta.
Tilaa materiaali: sari.kuru@foodwest.fi, puh 0400 471225.