Odotettu Tuotekehitysfoorumi 24.9.

18.05.2020
Tapahtuma Odotettu Tuotekehitysfoorumi 24.9.

Superhyvä-hankkeen Tuotekehitysfoorumi lähestyy! Tilaisuus järjestetään koronatilanteen takia kokonaan webinaarina. Raaka-ainenäyttelyt tilalla on 9 mielenkiintoista ja ajankohtaista raaka-ainetoimittajien tietoiskua. Foodwestin uuden tuotantolaitoksen tehdaskierroksen tilalla ovat etukäteen videoidut demoesitykset eri laitteilla. Jokaisella laitteella valmistetaan esimerkkituotetta, joten saat havainnollisen käsityksen käytettävissä olevista teknologioista.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu! Osallistumisen hintoja on laskettu liveosioiden jäätyä pois ohjelmasta.

TILAISUUDEN SISÄLTÖ

Aamupäivän puheenvuoroissa kuullaan Foodwestin tuotekehitysasiantuntijoiden kooste kasvipohjaisista proteiinipitoisista erikoisraaka-aineista. Esityksessä käydään läpi mielenkiintoisia raaka-aineita ja niiden käyttötapoja ja käyttösovelluksia esimerkkien avulla.

Finnamyl Oy on perinteisesti valmistanut perunasta perunajauhoa ja muita tärkkelysvalmisteita elintarviketeollisuudelle. Nyt yritys panostaa myös kasvipohjaisten proteiinien, mm. härkäpavun jatkojalostukseen. Toimitusjohtaja Ossi Paakki esiintyy aiheella ”Perunajauhon valmistuksesta biotehtaaseen; tärkkelysvalmisteita ja uusia kasviproteiineja hyvinvointituotteiden tuotekehitykseen”

Päivän aikana kuullaan myös Leipurin Oy:n laajasta tarjonnasta ja osaamisesta sekä leipomo- että erikoistuotteisiin liittyen. Puheenvuorojen huipennuksena tarjolla Leivon Leipomon case Boltsi eli Siemenpyörykän kehitystarina – tuotekehityksen avulla menestykseen!

Raaka-ainetoimittajien tietoiskut sekä Foodwestin uusien tilojen esittely

Iltapäiväksi tilaisuuteen on koottu mielenkiintoiset tietoiskut hyvinvointiteemaan liittyen. Tietoiskuissa esiintyvät seuraavat yritykset: Celego Oy, Finnamyl Oy, Haarla Oy, Helsingin Mylly Oy, IMCD Finland Oy, JRSPharma, Kiantama Oy, Lehvoss UK, Linseed Oy.

Foodwestin uusia tuotanto- ja tuotekehitystiloja ja laitteistoja esitellään havainnollisten valmistusdemojen avulla videoiden välityksellä. Esillä ovat uudet tilat sekä näytevalmistusta eri laitteistoilla (mm. sekoitus-, hiilihapotus-, pullotus-, pakkauslaitteistoja sekä ekstruuderi).  Videoissa selviää, miten eri prosesseja voidaan hyödyntää sekä pk- että isojen yrityksien tuotekehityksessä ja mahdollisessa rahtivalmistuksessa. Tehdas palvelee yrityksiä tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle.

Uudella tehtaalla on puolenkymmentä erilaista prosessitilaa ja kaksi keittiötä: näytöskeittiö asiakastapaamisia ja maistatustilaisuuksia varten sekä tuotekehityskeittiö, joka sekin jakautuu kolmeen erilliseen tilaan. Tuotantotiloissa ovat meijeri-, leipomo- ja erotusprosessitilat sekä tilat kuiville ja nestemäisille prosesseille. Pakkausvaihtoehtoja ovat muun muassa rasiat, pussit, pikarit, lasipullot, muovipullot ja -kanisterit sekä etiketöinti- ja sleeveröintimahdollisuudet lasi- ja muovipulloille. 

Katso päivän ohjelma ja ilmoittaudu

Päivän ohjelma

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja sekä tiedustelut raaka-ainenäyttelystä: eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056


Kommentoi
Älä täytä tätä kenttää

Seuraa hanketta

Älä täytä tätä kenttää