SUPERHYVÄ - HYVINVOINTITUOTTEIDEN TUOTEKEHITYSFOORUMI 19.9.2019 Seinäjoki

11.03.2019
Tapahtuma SUPERHYVÄ - HYVINVOINTITUOTTEIDEN TUOTEKEHITYSFOORUMI 19.9.2019 Seinäjoki

Hyvinvointituotteiden tuotekehitys vaatii erityisosaamista. Juuri erityisosaamisella ja lisäarvotuotteilla myös pienet yritykset voivat erikoistua ja saada parempikatteisia tuotteita kaupan valikoimiin tai vientiin. Tässä tilaisuudessa tuodaan esille hyvinvointituotteiden raaka-aineisiin, tuotekehitykseen ja valmistusteknologioihin liittyvää uutta tietoa ja osaamista käytännönläheisessä muodossa. Ohjelmaan on valittu esiteltäväksi kiinnostavimpia teknologioita, raaka-aineita sekä tuotekonsepteja.

Aamupäivä koostuu raaka-aine- ja tuotekonseptiesittelyistä; Foodwestin asiantuntijat ovat vierailleet keväällä mm. Organic and Natural Food -messuilla Lontoossa sekä Vitafoods-messuilla Genevessä sekä Free From -tapahtumassa Barcelonassa ja tuovat alan viimeistä tietoa ja osaamista tilaisuuteen. Iltapäivällä esitellään ajankohtaisia teknologioita. Toimitusjohtaja Ilkka Lehtomäki ja teknologiajohtaja Olavi Myllymäki, Polar Glucan Oy:stä tulevat kertomaan ekstruusioteknologian mahdollisuuksista. Esitystä täydentää omalta osaltaan Foodwestin kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää. Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija Minna Kahalan aiheena on fermentointi elintarvikkeiden tuotekehityksessä, esimerkkinä palkokasvit. Luonnonaineuutteiden valmistuksesta ja tuotantoteknologioista kertoo professori Tuomas Koiranen, Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta.

Tilaisuuteen ovat kaiken kokoiset yritykset ja aiheesta kiinnostuneet organisaatiot lämpimästi tervetulleita!

Katso ohjelma tästä   

Ilmoitaudu tästä 12.9. mennessä                 


Kommentoi




Älä täytä tätä kenttää

Seuraa hanketta

Älä täytä tätä kenttää