SUPERHYVÄ – UUSILLA AVAUKSILLA MENESTYKSEEN HANKKEEN STARTTITILAISUUS 21.11.2018

21.11.2018
Tapahtuma SUPERHYVÄ – UUSILLA AVAUKSILLA MENESTYKSEEN HANKKEEN STARTTITILAISUUS 21.11.2018

Tervetuloa Superhyvä-hankkeen starttitilaisuuteen kuulemaan hankkeesta, ajankohtaisista trendeistä, kuluttajan mielipiteistä sekä vähittäiskaupan näkymistä sekä kansainvälisistä markkinoista. Vähittäiskaupasta ovat paikalle huippuesiintyjät: valikoimajohtaja Antti Oksa S-ryhmästä sekä asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar K-ryhmästä. Kansainvälisen esityksen asiantuntijana on Roseanna Evans, HRA Food & Drink, UK.

Starttitilaisuudessa käynnistetään myös haku pilottiyritykseksi hankkeeseen.

Ajankohta: Keskiviikko 21.11.2018 klo 10:00-16:30
Paikka: Visio Business-center, Televisiokatu 4, 00240  Helsinki (Länsi-Pasila)
Kokoustila Telefunken

Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvikealan ja hyvinvointialan yrityksille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille organisaatioille.

Katso tilaisuuden ohjelma

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätiedot:
Eeva-Liisa Häkli
eeva-liisa.hakli@foodwest.fi,
040 8255056

 


Eeva-Liisa Häkli

Kehityspäällikkö, projektointi ja rahoitus, tuotekehitys, laatujärjestelmät ja elintarviketurvallisuus Eeva-Liisa on pitkän linjan elintarvikealan ammattilainen. Vahvan teollisuustaustan ansiosta Eeva-Liisa koordinoi sujuvasti niin tuotekehitykseen kuin laadunhallintaan ja kokonaisvaltaiseen kehittämiseen liittyviä projekteja. Eeva-Liisan vahvuuksiin lukeutuvat luovuus ja uudet haasteet, mutta myös systemaattisuus ja yksityiskohtien huomiointi.
Blogikirjoittaja Eeva-Liisa  Häkli

Kommentoi
Älä täytä tätä kenttää

Seuraa hanketta

Älä täytä tätä kenttää